Compleció de paraules

Permet definir les opcions per a la compleció de paraules habituals mentre escriviu.

Per accedir a esta orde...

Choose Tools - AutoCorrect - AutoCorrect Options - Word Completion tab.

Habilita la compleció de paraules

Emmagatzema les paraules utilitzades amb freqüència i completa automàticament una paraula quan introduïu tres lletres que coincidisquen amb les tres primeres lletres d'una paraula emmagatzemada.

Afig espais

Si no afegiu puntuació després de la paraula, el LibreOffice hi afegirà un espai. Este espai s'afegirà just quan comenceu a escriure la paraula següent.

Mostra com a consell

Mostra la paraula completada com a indicador d'ajuda.

Recull les paraules

Afig a una llista les paraules que s'utilitzen freqüentment. Per treure una paraula de la llista de compleció de paraules, seleccioneu-la i feu clic a Supressió de les entrades.

En tancar un document, suprimeix de la llista les paraules recollides d'este document

Quan esta opció està activada, la llista s'esborra en tancar el document actual. Quan està desactivada, fa que la llista de compleció de paraules estiga disponible per als altres documents en tancar el document actual. La llista està disponible fins que eixiu del LibreOffice.

Accepta amb

Seleccioneu la tecla que vulgueu utilitzar per acceptar la compleció de paraules automàtica.

Icona de consell

Premeu Esc per rebutjar la compleció.

Longitud mínima

Introduïu la longitud mínima de les paraules perquè la característica de compleció les tinga en compte.

Entrades màximes

Introduïu el nombre màxim de paraules que vulgueu emmagatzemar a la llista de compleció de paraules.

Llista de compleció de paraules

Llista les paraules recopilades. Esta llista és vàlida fins que tanqueu el document actual. Per fer que la llista estiga disponible per a altres documents de la sessió actual, desactiveu "En tancar un document, suprimeix de la llista les paraules recollides d'este document".

Icona de nota

Si l'opció de verificació ortogràfica automàtica està activada, només es recolliran les paraules reconegudes per esta funció.

Suprimeix les entrades

Suprimeix la paraula o les paraules seleccionades de la llista de compleció de paraules.

Botons de diàleg

Reinicialitza

Resets modified values back to the tab page previous values.

Cancel·la

Tanca el diàleg i descarta tots els canvis.

D'acord

Guarda tots els canvis i tanca el diàleg.