Alçària de la fila

Canvia l'alçària de la fila actual o de les files seleccionades.

Per accedir a esta orde...

Trieu Format - Fila - Alçària

Obriu el menú contextual d'una capçalera de fila en una taula d'una base de dades oberta - trieu Alçària de la fila

Alçària

Introduïu l'alçària de fila que vulgueu utilitzar.

Valor per defecte

Ajusta l'alçària de la fila a la mida segons la plantilla per defecte. El contingut existent pot ser que es mostre escapçat verticalment. L'alçària ja no augmentarà automàticament quan introduïu contingut d'una mida més gran.