Text

Permet definir el format i les propietats d'ancoratge per al text de l'objecte de dibuix o de text seleccionat.

Per accedir a esta orde...

Trieu la pestanya Format - - Text

La posiciĂł del text Ă©s relativa a les vores de l'objecte de dibuix o de text.

Text

Ajusta l'amplĂ ria al text

Amplia l'amplària de l'objecte fins ajustar-lo a l'amplària del text, en cas que l'objecte siga més petit que el text.

Ajusta l'alçària al text

Amplia l'alçària de l'objecte fins ajustar-lo a l'alçària del text, en cas que l'objecte siga més petit que el text.

Ajusta al marc

Redimensiona el text perquè ompla tota l'àrea de l'objecte de dibuix o de text.

Ajusta a les vores

Adapta el flux del text perquè coincidisca amb les vores de l'objecte de dibuix seleccionat.

Ajusta el text a la forma

Ajusta el text que podeu afegir a una forma personalitzada fent-hi doble clic perquè càpiga dins d'esta forma.

Redimensiona la forma perquè s'ajuste al text

Redimensiona una forma personalitzada perquè s'ajuste al text que hàgeu introduït en esta forma després de fer-hi doble clic.

DistĂ ncia a les vores

Vos permet indicar la quantitat d'espai que voleu deixar entre les vores de l'objecte de dibuix o de text i les vores del text.

Esquerra

IntroduĂŻu la quantitat d'espai que vulgueu deixar entre la vora esquerra de l'objecte de dibuix o de text i la vora esquerra del text.

Dreta

IntroduĂŻu la quantitat d'espai que vulgueu deixar entre el lĂ­mit dret de l'objecte de dibuix o de text i la vora dreta del text.

Superior

IntroduĂŻu la quantitat d'espai que vulgueu deixar entre la vora superior de l'objecte de dibuix o de text i la vora superior del text.

Inferior

IntroduĂŻu la quantitat d'espai que vulgueu deixar entre la vora inferior de l'objecte de dibuix o de text i la vora inferior del text.

Ă€ncora de text

Vos permet definir el tipus i la posiciĂł de l'Ă ncora.

Camp grĂ fic

Feu clic a la posició on vulgueu col·locar l'àncora per al text.

Tota l'amplĂ ria

Ancora el text a tota l'amplĂ ria de l'objecte de dibuix o de text.