Organitzador

Definiu les opcions de l'estil seleccionat.

Per accedir a esta orde...

Trieu la pestanya Format ‚Ėł P√†gina ‚Ėł Organitzador

Choose View - Styles - open context menu of an entry and choose Modify/New - Organizer tab

Nom

Mostra el nom de l'estil seleccionat. Si creeu o modifiqueu un estil personalitzat, introdu√Įu el nom que voleu assignar-li. No podeu canviar el nom d'un estil predefinit.

Estil seg√ľent

Seleccioneu l'estil que voleu aplicar despr√©s de l'estil actual del document. Per als estils de par√†graf, l'estil seg√ľent s'aplica al par√†graf que es crea quan premeu Retorn. Per als estils de p√†gina, l'estil seg√ľent s'aplica quan es crea una p√†gina.

Basat en

Podeu seleccionar un estil existent o bé no seleccionar-ne cap per definir un estil personalitzat.

Categoria

Mostra la categoria de l'estil actual. Si creeu o modifiqueu un estil nou, seleccioneu "Estil personalitzat" a la llista.

Icona de nota

No podeu canviar la categoria d'un estil predefinit.

Conté

Descriu la formatació rellevant que s'utilitza a l'estil actual.

Assigna una tecla de drecera

Obri la pestanya Eines - Personalitza - Teclat, on podeu assignar una tecla de drecera a l'estil actual.