Tabuladors

Definiu la posició d'un tabulador en un paràgraf.

Si voleu, també podeu definir les posicions dels tabuladors amb el regle.

Per accedir a esta orde...

Trieu la pestanya Format ▸ Paràgraf ▸ Tabuladors

Choose View - Styles - open context menu of an entry and choose Modify/New - Tabs tab

Feu doble clic al regle

Posició

Seleccioneu un tipus de tabulador, introduïu una mesura nova i feu clic a Nou. Si voleu, també podeu indicar les unitats de mesura que voleu utilitzar per als tabuladors (cm per als centímetres o " per a les polzades). Se suprimeixen els tabuladors existents situats a l'esquerra del primer tabulador que definiu.

Tipus

Seleccioneu el tipus de tabulador que voleu modificar.

Esquerra

El nom d'este tabulador és Esquerra/Dalt si s'ha activat l'habilitació de llengües asiàtiques.

Alinea la vora esquerra del text amb el tabulador i amplia el text cap a la dreta d'este tabulador.

Dreta

El nom d'este tabulador és Dreta/Sota si s'ha activat l'habilitació de llengües asiàtiques.

Alinea la vora dreta del text amb el tabulador i amplia el text fins a l'esquerra d'este tabulador.

Centre

Alinea el centre del text amb el tabulador.

Decimal

Alinea la coma d'un nombre amb el centre del tabulador i el text a l'esquerra d'este tabulador.

Caràcter

Introduïu el caràcter que ha d'utilitzar el tabulador decimal com a separador de decimals.

Caràcter de farciment

Indiqueu els caràcters de farciment que s'han d'inserir a l'esquerra del tabulador.

Cap

No insereix cap caràcter de farciment o bé suprimeix els caràcters de farciment situats a l'esquerra del tabulador.

.......

Omple amb punts l'espai buit situat a l'esquerra del tabulador.

------

Omple amb traços l'espai buit situat a l'esquerra del tabulador.

______

Dibuixa una línia per omplir l'espai buit situat a l'esquerra del tabulador.

Caràcter

Permet indicar el caràcter que ha d'omplir l'espai buit situat a l'esquerra del tabulador.

Nou

Afig el tabulador que heu definit al paràgraf actual.

Neteja-ho tot

Suprimeix tots els tabuladors que heu definit a Posició. Defineix els tabuladors esquerres a intervals regulars com els tabuladors per defecte.

Suprimeix

Suprimeix l'element o els elements seleccionats sense confirmació.