Nombres / Format

Indiqueu les opcions de formatació de les cel·les seleccionades.

Per accedir a esta orde...

Obriu el menú contextual per a una capçalera de columna en una taula d'una base de dades oberta - trieu la pestanya Format de la columna - Format

Trieu la pestanya Format - Eix - Eix Y - Nombres (documents amb diagrames)

També com a diàleg Format numèric per a taules i camps en els documents de text: trieu Format - Format numèric, o trieu la pestanya Insereix - Camps - Més camps - Variables i seleccioneu «formats addicionals» a la llista Format.

Categoria

Seleccioneu una categoria a la llista i, tot seguit, seleccioneu un estil de formatació en el quadre Format.

Format

Seleccioneu el mode de visualització del contingut de les cel·les seleccionades. El codi de l'opció seleccionada es mostra en el quadre Codi de format.

Quadres de llista de la categoria de la moneda

Seleccioneu una moneda i aneu al començament de la llista Format per visualitzar-ne les opcions de formatació.

Icona de nota

El codi del format monetari utilitza la forma [$xxx-nnn], on xxx és el símbol monetari i nnn és el codi del país. Els símbols bancaris especials, com ara EUR (per euro), no necessiten el codi del país. El format monetari no depèn de la llengua que s'haja seleccionat en el quadre Llengua.

Llengua

Indica la configuració de la llengua . Si la llengua s'ha definit a Automàtic, el LibreOffice aplica automàticament els formats numèrics associats a la llengua per defecte del sistema. Seleccioneu una llengua per definir la configuració .

La configuració de la llengua garanteix que es conservin els formats de data i de moneda, també el separador decimal i el de milers, fins i tot si el document s'obri en un sistema operatiu on la configuració de la llengua per defecte és diferent.

Format de la font

Utilitza el mateix format numèric que les cel·les que contenen les dades del diagrama.

Opcions

Indiqueu les opcions del format seleccionat.

Nombre de decimals

Introduïu el nombre de decimals que s'han de mostrar.

Denominator places

With fraction format, enter the number of places for the denominator that you want to display.

Zeros inicials

Introduïu el nombre màxim de zeros que s'han de mostrar davant de la coma decimal.

Negatiu en roig

Posa els nombres negatius en roig.

Separador de milers

Insereix un separador entre els milers. El tipus de separador que s'utilitza depèn de la configuració de la llengua.

Notació d'enginyeria

With scientific format, Engineering notation ensures that exponent is a multiple of 3.

Codi de format

Displays the number format code for the selected format. You can also enter a custom format. The following options are only available for user-defined number formats.

Afig

Afig el codi del format numèric que heu introduït a la categoria definida per l'usuari.

Suprimeix

Suprimeix el format numèric seleccionat. Els canvis s'apliquen després que reinicieu el LibreOffice.

Edita el comentari

Afig un comentari al format numèric seleccionat.

Línia del nom

Introduïu un comentari per al format numèric seleccionat i feu clic a l'exterior d'este quadre.

Camp de previsualització

Mostra una previsualització de la selecció actual.