Insereix un objecte OLE

Insereix un objecte OLE al document actual. L'objecte OLE s'insereix en forma d'enllaƧ o d'objecte incrustat.

Per accedir a esta orde...

Trieu Insereix - Objecte - Objecte OLE

Obriu la barra d'eines Insereix i feu clic a

Icona

Objecte OLE

Icona de nota

No es pot utilitzar el porta-retalls, ni arrossegar i deixar anar, per moure els objectes OLE cap a altres fitxers.

Els objectes OLE buits i els inactius sĆ³n transparents.

Crea'n un de nou

Crea un objecte OLE nou basat en el tipus d'objecte seleccionat.

Tipus d'objecte

Seleccioneu el tipus de document que voleu crear.

Crea'n un a partir d'un fitxer

Crea un objecte OLE a partir d'un fitxer existent.

Fitxer

Trieu el fitxer que voleu inserir com a objecte OLE.

Fitxer

IntroduĆÆu el nom del fitxer que voleu enllaƧar o incrustar, o bĆ© feu clic a Busca per buscar el fitxer.

Busca...

Cerqueu el fitxer al qual voleu enllaƧar i feu clic a Obri.

EnllaƧ a fitxer

Activeu esta casella de selecciĆ³ per inserir un objecte OLE com a enllaƧ cap al fitxer original. Si no activeu esta casella de selecciĆ³, s'incrustarĆ  l'objecte OLE al document.