Pantalla completa

Mostra o amaga els menús i les barres d'eines del Writer o del Calc. Per a eixir del mode de pantalla completa, feu clic al botó Activa/desactiva el mode Pantalla completa o pitgeu la tecla Esc.

Per accedir a esta orde...

Trieu Visualitza - Pantalla completa

Maj++J

Al Writer i al Calc també podeu utilitzar les tecles de drecera +Maj+J per canviar entre el mode normal i el mode de pantalla completa.

Icona de nota

També podeu utilitzar les tecles de drecera en mode Pantalla completa, fins i tot si els menús no estan disponibles.