Imprimeix

Imprimeix el document actual, la selecció o les pàgines que indiqueu. També podeu definir les opcions d'impressió per al document actual. Pot ser que les opcions d'impressió varien en funció de la impressora i del sistema operatiu que utilitzeu.

Per accedir a esta orde...

Trieu Fitxer ‚Ėł Imprimeix

+P

A la barra Estàndard, feu clic a

Icona

Imprimeix el fitxer directament

El diàleg Imprimeix té tres parts principals: Una previsualització amb botons de navegació, diverses pestanyes amb elements de control específics del tipus de document actual i els botons Imprimeix, Cancel·la i Ajuda.

Si nom√©s voleu saber com imprimir el document, feu clic en qualsevol dels enlla√ßos seg√ľents.

Impressió de documents de texts:

Impressió d'un fullet

Previsualització d'una pàgina abans d'imprimir-la

Impressi√≥ de p√†gines m√ļltiples en un full

Impressió en orde invers

Selecció de safates de paper de la impressora

Impressió de fulls de càlcul:

Definició de les àrees d'impressió en un full

Impressió dels detalls d'un full

Definició del nombre de pàgines per a la impressió

Impressió de fulls en format horitzontal

Impressió de files o columnes a totes les pàgines

Impressió de presentacions:

Impressió de presentacions

Impressió d'una diapositiva perquè s'ajuste a la mida del paper

Impressió general:

Impressi√≥ m√©s r√†pida amb dades redu√Įdes

Impressió en blanc i negre

Selecció de la màxima àrea imprimible en una pàgina

Icona de nota

Els paràmetres que definiu al diàleg Imprimeix només són vàlids per a la faena d'impressió actual, que comença quan feu clic al botó Imprimeix. Si voleu canviar algunes opcions permanentment, obriu Eines - Opcions - LibreOffice (nom de l'aplicació) - Impressió.

Icona de nota

Premeu Maj+F1 o trieu Ajuda ‚Ėł Qu√® √©s aix√≤? i apunteu a un element de control del di√†leg Imprimeix per visualitzar un text d'ajuda ampliada.

Previsualització

La previsualització mostra quin aspecte té cada full de paper. Podeu navegar per tots els fulls de paper amb els botons situats sota la previsualització.

General

A la pestanya General s'hi troben els elements de control més importants de la impressió. Podeu definir quin contingut del document s'ha d'imprimir. Podeu seleccionar la impressora i obrir el diàleg de configuració de la impressora.

LibreOffice Writer / Calc / Impress / Draw / Math

Utilitzeu la pestanya anomenada com l'aplicació actual per definir el contingut, el color, la mida i les pàgines que s'han d'imprimir. Els paràmetres que definiu són específics del tipus de document actual.

Format de la pàgina

La pestanya Format de la pàgina es pot utilitzar per estalviar fulls de paper, ja que permet imprimir diverses pàgines en cada full de paper. Podeu definir l'organització i la mida de les pàgines al paper físic.

Canviei l'organització de les pàgines que s'han d'imprimir en cada full de paper. La previsualització mostra l'aspecte final que tindrà cada full de paper.

Per alguns tipus de documents, podeu triar imprimir un fullet.

Impressió d'un fullet

Opcions

A la pestanya Opcions, podeu definir opcions addicionals per a la faena d'impressió actual. Podeu especificar imprimir a un fitxer en lloc d'imprimir a una iompressora.