Nou

Crea un document nou del LibreOffice.

Per accedir a esta orde...

Trieu Fitxer ▸ Nou

Icona Nou a la barra Estàndard (la icona mostra el tipus de document nou)

Icona

Nou

Tecla +N

Si voleu crear un document a partir d'una plantilla, trieu Nou - Plantilles.

Una plantilla és un fitxer que conté els elements de disseny d'un document: els estils de formatació, els fons, els marcs, els gràfics, els camps, el format de la pàgina i el text.

Icona

Nom

Funció

Icona

Document de text

Crea un document de text nou (LibreOffice Writer).

Icona

Full de càlcul

Crea un full de càlcul nou (LibreOffice Calc).

Icona

Presentació

Crea una presentació nova (LibreOffice Impress).

Icona

Dibuix

Crea un dibuix nou (LibreOffice Draw).

Icona

Base de dades

Obri l'Auxiliar de bases de dades per crear un fitxer de base de dades.

Icona

Document HTML

Crea un document HTML nou.

Icona

Document de formulari XML

Crea un document XForms nou.

Icona

Document mestre

Crea un document mestre nou.

Icona

Fórmula

Crea un document nou de fórmula (LibreOffice Math).

Icona

Etiquetes

Obri el diàleg Etiquetes, on podeu definir les opcions de les etiquetes, i després crea un document nou de text per a les etiquetes (LibreOffice Writer).

Icona

Targetes de visita

Obri el diàleg Targetes de visita, on podeu definir les opcions de les targetes de visita, i després crea un document nou de text (LibreOffice Writer).

Icona

Plantilles

Crea un document nou a partir d'una plantilla existent.