Llegenda

Obri el diàleg Llegenda, que vos permet canviar la posició de les llegendes del diagrama i especificar si s'han de mostrar.

Per accedir a esta orde...

Trieu Insereix - Llegenda (diagrames)

Trieu la pestanya Format ▸ Llegenda ▸ Posició (diagrames)

Per mostrar o amagar una llegenda, feu clic a Llegenda activada/desactivada de la barra Formatació.

Icona

Llegenda activada/desactivada

Mostra

Especifica si es mostrarà una llegenda per al diagrama. Esta opció només és visible si es crida el diàleg per mitjà d'Insereix - Llegenda.

Posició

Seleccioneu la posició per a la llegenda:

Esquerra

Ubica la llegenda a l'esquerra del diagrama.

Part superior

Ubica la llegenda a la part superior del diagrama.

Dreta

Ubica la llegenda a la dreta del diagrama.

Part inferior

Ubica la llegenda a la part inferior del diagrama.

Orientació del text

Esta característica només està disponible si habiliteu la compatibilitat amb la disposició complexa de text a - Configuració de la llengua - Llengües.

Direcció del text

Especifica la direcció del text per a un paràgraf que fa servir la disposició complexa de text (CTL). Esta característica només està disponible si la compatibilitat amb la disposició complexa de text està habilitada.