Canvi de l'alçària de la fila o de l'amplària de la columna

Podeu canviar l'alçària de les files amb el ratolí o mitjançant el diàleg.

Icona de nota

El que es descriu ací per a les files i l'alçària de les files s'aplica igualment per a les columnes i l'amplària de les columnes.

Utilització del ratolí per canviar l'alçària de la fila o l'amplària de la columna

Utilització del diàleg per canviar l'alçària de la fila o l'amplària de la columna

1. Feu clic a la fila per aconseguir-ne el focus.

2. Inicieu el menú contextual a la capçalera, al costat dret.

Veureu les ordes Alçària de la fila i Alçària òptima de la fila. Si trieu qualsevol de les dues opcions s'obrirà un diàleg.