Utilització de nombres arrodonits

Al LibreOffice Calc tots els nombres decimals es mostren arrodonits amb dos decimals.

Per canviar esta opció per a les cel·les seleccionades

1. Marqueu totes les cel·les que vulgueu modificar.

2. Trieu Format ▸ Cel·les i aneu a la pestanya Nombres.

3. Seleccioneu Nombre en el camp Categoria. A Opcions, canvieu el Nombre de decimals i eixiu del diàleg fent clic a D'acord.

Per canviar esta opció a tot arreu

1. Trieu - LibreOffice Calc.

2. Aneu a la pàgina Càlcul. Modifiqueu el Nombre de decimals i eixiu del diàleg fent clic a D'acord.

Per calcular amb nombres arrodonits en lloc de valors interns exactes

1. Trieu - LibreOffice Calc.

2. Aneu a la pàgina Càlcul. Activeu la casella Precisió com es mostra i eixiu del diàleg fent clic a D'acord.