Impressió de fulls en format horitzontal

Per imprimir un full teniu una sèrie d'opcions interactives disponibles a Visualització - Previsualització del salt de pàgina. Arrossegueu les línies delimitadores per definir l'interval de cel·les impreses a cada pàgina.

Per imprimir en format horitzontal feu el següent:

1. Aneu al full que voleu imprimir.

2. Trieu Format ▸ Pàgina.

L'orde no es veu si el full s'ha obert amb la protecció d'escriptura activada. Si és així, feu clic a la icona Edita el fitxer de la barra Estàndard.

3. Seleccioneu la pestanya Pàgina, el format de paper Horitzontal i feu clic a D'acord.

4. Trieu Fitxer ▸ Imprimeix. Veureu el diàleg Imprimeix.

En funció del controlador de la impressora i del sistema operatiu és possible que calga fer clic al botó Propietats i canviar la impressora al format horitzontal.

5. Al diàleg Imprimeix, a la pestanya General, seleccioneu el contingut que voleu imprimir:

Tots els fulls: s'imprimiran tots els fulls.

Els fulls seleccionats: només s'imprimiran els fulls seleccionats. S'imprimiran tots els fulls dels quals s'hagen seleccionat els noms (a la part inferior de les pestanyes). Podeu canviar esta selecció prement mentre feu clic al nom del full.

Les cel·les seleccionades: s'imprimiran totes les cel·les.

6. D'entre totes les pàgines resultants de la selecció anterior, podeu seleccionar l'interval de pàgines que voleu imprimir:

Totes les pàgines: s'imprimeixen totes les pàgines resultants.

Pàgines: introduïu les pàgines que voleu imprimir. Les pàgines també es numeraran des del primer full cap avant. Si a la previsualització del salt de pàgina veieu que el Full1 s'imprimirà en 4 pàgines i voleu imprimir les dues primeres pàgines del Full2, introduïu 5-6.

Si a Format ▸ Àrees d'impressió heu definit una o diverses àrees d'impressió, només s'imprimiran els continguts d'estes àrees.