Aplicació de fulls múltiples

Inserció d'un full

1. Trieu Insereix - Full per inserir un full nou o un full ja existent d'un altre fitxer.

Selecció de fulls múltiples

La pestanya del full actual sempre es veu de color blanc davant de les altres pestanyes del full. La resta de pestanyes del full són de color gris quan no estan seleccionades. Si feu clic a les altres pestanyes del full mentre premeu podreu seleccionar fulls múltiples.

Podeu utilitzar Maj++Re Pàg o Av Pàg per seleccionar diversos fulls amb el teclat.

Desfer una selecció

Per desfer la selecció d'un full, feu clic de nou a la pestanya del full mentre premeu la tecla . El full que es veu actualment no es pot eliminar de la selecció.

Càlculs a través de fulls múltiples

Podeu fer referència a una interval de fulls en una fórmula indicant el primer i l'últim full de l'interval. Per exemple, =SUMA(Full1.A1:Full3.A1) suma totes les cel·les A1 des del Full1 fins al Full3.