Realçament de nombres negatius

Podeu formatar les cel·les amb un format numèric que realci els nombres negatius en roig. De manera alternativa, podeu definir el vostre propi format numèric en el qual els nombres negatius es realcin en altres colors.

1. Seleccioneu les cel·les i trieu Format ▸ Cel·les.

2. A la pestanya Nombres, seleccioneu un format numèric i activeu la casella de selecció Negatiu en roig. Feu clic a D'acord.

El format numèric de cel·les es defineix en dues parts. El format per als nombres positius i zero es defineix davant del punt i coma; després del punt i coma es defineix la fórmula per als nombres negatius. Podeu canviar el codi (VERMELL) a Codi de format. Per exemple, en lloc de VERMELL, introduïu GROC. Si el codi nou apareix a la llista després de fer clic a la icona Afig, esta entrada serà vàlida.