Referència de cel·les mitjançant la funció d'arrossegar i deixar anar

Amb l'ajuda del Navegador podeu fer referència a les cel·les des d'un full a un altre full en el mateix document o en un document diferent. Les cel·les es poden inserir com a còpia o bé com a enllaç. Cal que definiu l'interval que vulgueu inserir amb un nom en el fitxer original per tal que es puga inserir en el fitxer de destinació.

1. Obriu el document que conté les cel·les d'origen.

2. To set the source range as the range, select the cells and choose Sheet - Named Ranges and Expressions - Define. Save the source document, and do not close it.

3. Obriu el full en el qual voleu fer alguna inserció.

4. Obriu el Navegador. Seleccioneu el fitxer d'origen en el quadre inferior del Navegador.

5. En el Navegador, l'objecte del fitxer d'origen apareix a sota de "Noms d'intervals".

6. Mitjançant la icona Mode d'arrossegament del Navegador, trieu si voleu que la referència siga un enllaç o bé una còpia.

7. Feu clic al nom que apareix sota "Noms d'intervals" en el Navegador i arrossegueu-lo a la cel·la del full actual on voleu inserir la referència.

Este mètode també es pot utilitzar per inserir un interval d'un altre full del mateix document en el full actual. Seleccioneu el document actiu com a origen en el pas 4 anterior.