Desprotecció de cel·les

1. Feu clic al full per al qual voleu cancel·lar la protecció.

2. Select Tools - Protect Sheet or Tools - Protect Spreadsheet to remove the check mark indicating the protected status.

3. Si heu assignat una contrasenya, introduïu-la en este diàleg i feu clic a D'acord.

Ara podreu editar les cel·les, visualitzar les fórmules i imprimir totes les cel·les fins que torneu a activar la protecció per al full o per al document.