Deactivating Automatic Changes

By default, LibreOffice automatically corrects many common typing errors and applies formatting while you type. You can immediately undo any automatic changes with +Z.

Tot seguit s'indica com podeu desactivar i tornar a activar els canvis automàtics al LibreOffice Calc:

Compleció automàtica de text o de nombres

Quan feu una entrada en una cel·la, el LibreOffice Calc suggereix automàticament una entrada coincident que hi haja a la mateixa columna. Esta funció es coneix com a Entrada automàtica.

To turn the AutoInput on and off, set or remove the check mark in front of Tools - AutoInput.

Conversió automàtica al format de data

El LibreOffice Calc converteix automàticament algunes entrades en dates. Per exemple, l'entrada 1.1 es pot interpretar com a 1 de gener de l'any actual, d'acord amb els paràmetres regionals del vostre sistema operatiu, i en conseqüència mostrar-se d'acord amb el format de data aplicat a la cel·la.

Per tal d'assegurar-vos que una entrada determinada s'interpreti com a text, afegiu un apòstrof al començament de l'entrada. L'apòstrof no es mostrarà a la cel·la.

Cometes reemplaçades per cometes personalitzades

Trieu Eines ▸ Opcions de correcció automàtica, aneu a la pestanya Opcions de llengua i desactiveu Reemplaça.

El contingut d'una cel·la sempre comença amb majúscula

Trieu Eines ▸ Opcions de correcció automàtica, aneu a la pestanya Opcions i desactiveu Converteix en majúscula la primera lletra de cada frase.

Reemplaçar la paraula per una altra paraula

Trieu Eines ▸ Opcions de correcció automàtica, aneu a la pestanya Reemplaça, seleccioneu el parell de paraules i feu clic a Suprimeix.