Insereix

Feu clic a la fletxa que hi ha al costat de la icona per obrir la barra d'eines Insereix, on podeu afegir grĂ fics i carĂ cters especials al full actual.

Icona de la barra d'eines:

Icona

Insereix

Podeu seleccionar les icones segĂĽents:

Marc flotant

Insereix un marc flotant al document actual. Els marcs flotants s'utilitzen als documents HTML per mostrar el contingut d'un altre fitxer.

Icona

Marc flotant

CarĂ cter especial

Allows a user to insert characters from the range of symbols found in the installed fonts.

Icona

CarĂ cter especial

Des d'un fitxer

Inserts an image into the current document .

Icona

Imatge

Ă€udio or vĂ­deo

Permet inserir un fitxer de vĂ­deo o d'Ă udio en el document.

Ă€udio o vĂ­deo

FĂłrmula

Inserts a formula into the current document.

Icona

FĂłrmula

Diagrama

Icona

Diagrama

Objecte OLE

Insereix un objecte OLE al document actual. L'objecte OLE s'insereix en forma d'enllaç o d'objecte incrustat.

Icona

Objecte OLE