Consolida

Combina dades d'un o més intervals de cel·les independents i calcula un interval nou utilitzant la funció que indiqueu.

Per accedir a esta orde...

Choose Data - Consolidate.

Funció

Selecciona la funció que voleu utilitzar per consolidar les dades.

Intervals de consolidació

Mostra els intervals de cel·les que voleu consolidar.

Interval de dades font

Especifica l'interval de cel·les que voleu consolidar amb els intervals de cel·les llistats al quadre Intervals de consolidació. Seleccioneu l'interval de cel·les en un full i feu clic a Afig. També podeu seleccionar el nom d'una cel·la predefinida de la llista Interval de dades font.

Redueix / Augmenta

Feu clic a la icona Redueix per reduir el diàleg a la mida del camp d'entrada. Llavors és més fàcil marcar la referència requerida en el full. Les icones es converteixen automàticament a la icona Augmenta. Feu-hi clic per restaurar el diàleg a la seua mida original.

El diàleg es minimitza automàticament quan feu clic a un full amb el ratolí. Quan allibereu el botó, el diàleg es restaura i l'interval de referència definit amb el ratolí es realça al document amb un marc blau.

Icona

Redueix

Icona

Augmenta

Copia els resultats a

Mostra la primera cel·la de l'interval on es mostraran els resultats de la consolidació.

Suprimeix

Suprimeix l'element o els elements seleccionats sense confirmació.

Afig

Afig l'interval de cel·les indicat al quadre Interval de dades font al quadre Intervals de consolidació.

Opcions

Mostra opcions addicionals.