Macro

Seleccioneu la macro que voleu executar quan el grĂ fic, el marc o l'objecte OLE seleccionat se seleccioni. En funciĂł de l'objecte que se seleccioni, la funciĂł es trobarĂ  a la pestanya Macros del diĂ leg Objecte, o al diĂ leg Assigna la macro.

Esdeveniment

Llista els esdeveniments que sĂłn rellevants per a les macros que s'assignen a l'objecte seleccionat.

A la taula següent es descriuen les macros i els esdeveniments que es poden enllaçar a objectes al vostre document:

Esdeveniment

Activador d'esdeveniments

Objecte OLE

GrĂ fics

Marc

Text automĂ tic

Ă€rea del mapa d'imatge

Enllaç

Feu clic a l'objecte

L'objecte estĂ  seleccionat.

âś“

âś“

âś“

RatolĂ­ sobre l'objecte

El ratolĂ­ es mou sobre l'objecte.

âś“

âś“

âś“

âś“

âś“

Activa l'enllaç

Es fa clic a l'enllaç assignat a l'objecte.

âś“

âś“

âś“

âś“

El ratolĂ­ deixa l'objecte

El ratolĂ­ es mou fora de l'objecte.

âś“

âś“

âś“

âś“

âś“

Els grĂ fics s'han carregat correctament

Els grĂ fics s'han carregat correctament.

âś“

S'ha interromput la cĂ rrega dels grĂ fics

L'usuari ha aturat la cĂ rrega de grĂ fics (per exemple, en baixar la pĂ gina).

âś“

Els grĂ fics s'han carregat malament

GrĂ fics que no es carreguen correctament, per exemple, si un grĂ fic no es troba.

âś“

Entrada de caràcters alfanumèrics

El text s'introdueix des del teclat.

âś“

Entrada de caràcters no alfanumèrics

Els carĂ cters no imprimibles s'introdueixen des del teclat, per exemple, tabuladors i salts de lĂ­nia.

âś“

Canvia la mida del marc

El marc s'ha redimensionat amb el ratolĂ­.

âś“

Mou el marc

El marc s'ha mogut amb el ratolĂ­.

âś“

Abans d'inserir el text automĂ tic

Abans d'inserir un bloc de text.

âś“

Després d'inserir el text automàtic

Després d'inserir un bloc de text.

âś“

Macros

Seleccioneu la macro que voleu executar quan es produeix l'esdeveniment seleccionat.

Els marcs vos permeten enllaçar esdeveniments a una funció, per tal que la funció puga determinar si processa l'esdeveniment o si ho fa el LibreOffice Writer.

Categoria

Llista els documents i les aplicacions oberts del LibreOffice. Feu clic al nom de la ubicaciĂł on voleu guardar les macros.

Nom de la macro

Llista les macros disponibles. Feu clic a la macro que voleu assignar a l'objecte seleccionat.

Assigna

Assigna la macro seleccionada a l'esdeveniment especificat. Les entrades de macro assignades es defineixen després de l'esdeveniment.

Suprimeix

Elimina la macro que s'assigna a l'element seleccionat.

SelecciĂł de macro

Seleccioneu la macro que voleu assignar.