Write Statement

Escriu dades en un fitxer seqüencial.

Sintaxi:

Write [#FileName], [Expressionlist]

Paràmetres:

FileName: Qualsevol expressió numèrica que continga el nombre del fitxer que es va definir amb l'expressió Open per al fitxer respectiu.

Expressionlist: Variables o expressions que voleu introduir en un fitxer, separades per comes.

Si la llista d'expressions s'omet, l'expressió Write afig una línia buida al fitxer.

Per afegir una llista d'expressions a un fitxer nou o existent, cal obrir el fitxer en mode Eixida o Afig.

Les cadenes que escriviu es col·loquen entre cometes i se separen amb comes. No cal que introduïu estos delimitadors a la llista d'expressions.

Cada expressió de Write produeix un símbol de final de línia com a última entrada.

Els nombres amb delimitadors decimals es converteixen segons la configuració regional.

Exemple:

Sub ExampleWrite

Dim iCount As Integer

Dim sValue As String

iCount = Freefile

Open "C:\data.txt" For Output As iCount

sValue = "Hamburg"

Write #iCount,sValue,200

sValue = "New York"

Write #iCount,sValue,300

sValue = "Miami"

Write #iCount,sValue,450

Close #iCount