EID del LibreOffice Basic

A la secció es descriu l'estructura de l'EID del Basic.

Barra d'eines Macro

La Barra d'eines Macro conté ordes per crear, editar i executar macros.

Finestra Observador

La finestra Observador vos permet observar el valor de les variables durant l'execució d'un programa. Definiu la variable al quadre de text Observador. Feu clic a Habilita l'observador per afegir la variable al quadre de llista i per visualitzar-ne els valors.

Finestra Pila de crides (Crides)

La Pila de crides vos permet supervisar la seqüència de procediments i de funcions durant l'execució d'un programa. Els procediments són funcions que es mostren de baix a dalt amb la crida de funció o de procediment més recent a la part superior de la llista.

Gestiona els punts de ruptura

Especifica les opcions per als punts de ruptura.

Tecles de drecera de l'EID del Basic

Ordes del menú contextual de les pestanyes de mòduls

Insereix

Mòdul

Insereix un mòdul nou a la biblioteca actual.

Diàleg

Insereix un diàleg nou a la biblioteca actual.

Suprimeix

Suprimeix el mòdul seleccionat.

Canvia el nom

Canvia el nom del mòdul actual al lloc.

Amaga

Amaga el mòdul actual.

Mòduls

Obri el diàleg Organitzador de macros.