Visió general de l'EID

La barra d'eines Macros de l'EID proporciona diferents icones per editar i provar els programes.

A la finestra Editor, directament a sota de la barra d'eines Macros, podeu editar el codi del programa del Basic. La columna de l'esquerra s'utilitza per definir punts de ruptura al codi del programa.

La finestra Observador es troba a sota de la finestra Editor a l'esquerra, i mostra el contingut de les variables o les matrius durant un procés d'un únic pas.

La finestra Pila de crides de la dreta proporciona informació sobre la pila de crides de SUBS i de FUNCTIONS quan s'executa un programa.