Amestar viñetes

P'amestar viñetes

1. Escueya los párrafos a los que se deseyen amestar viñetes.

2. Na barra Formatu, faiga clic nel símbolu Activar/desactivar viñetes Símbolu.

Iconu de nota

Pa desaniciar viñetes, escueya los párrafos con viñetes y faiga clic nel iconu Activar/desactivar viñetes de la barra Formatu.

Pa dar formatu a viñetes

Pa camudar el formatu d'una llista con viñetes, escueya Formatu - Numberación y viñetes.

Por exemplu, pa camudar el símbolu de viñeta, faiga clic na llingüeta Opciones, faiga clic nel botón Esaminar (...) xunto a Caráuter y, de siguío, escueya un caráuter especial. Tamién pue faer clic na llingüeta Gráficu y, de siguío, faer clic nun estilu de símbolu nel área Seleición.