Inxertar, editar y enllazar marcos de testu

Un marcu de testu ye un contenedor de testu ya imaxes que pue asitiase en cualquier llugar d'una p√°xina. Un marcu tami√©n dexa aplicar un dise√Īu de columna al testu.

Pa inxertar un marcu de testu

1. Escueya'l testu que deseye incluyir nel marcu.

2. Escueya Inxertar - Marcuy, de siguío, faiga clic n'Aceutar.

Pa editar un marcu de testu

Pa anubrir testu de la impresión

Pue establecese cualquier marcu de testu de Writer nun mou que dexe ver el testu en pantalla, pero que lu anubre al imprentar.

1. Escueya'l marcu de testu (va ver ocho agarraderes).

2. Choose Format - Frame and Object - Properties - Options.

3. Nel área Propiedaes, dexe en blancu'l caxellu de verificación Imprentar y calque Aceutar.

Pa enllazar marcos de testu

Pue enllazar marcos de testu de Writer por que'l conteníu de los mesmos fluya automáticamente d'un marcu a otru.

1. Calque'l borde d'un marcu que deseye enllazar. Les agarraderes de seleición apaecen nos bordes del marcu.

2. Na barra Marcu, faiga clic nel símbolu Enllazar marcos Símbolu.

3. Calque sobre'l marcu que deseye enllazar.

Nam√°i pue enllazar marcu si:

Cuando escueye un marcu enllaz√°u apaez una llinia que coneuta los marcos enllazaos.

Iconu de nota

La funci√≥n de tama√Īu autom√°ticu nam√°i ta disponible nel √ļltimu marcu d'una cadena de marcos enllazaos.