Usando etiquetes intelixentes

Etiquetes intelixentes aproven información y funcionalidad pa especificar pallabres nun documentu de Writer. Les caracteristicas disponibles puen ser distintes pa distintes estensiones d'etiquetes intelixentes.

Instalando etiquetes intelixentes

Les etiquetes intelixentes puen ser provistes como estensiones pa LibreOffice Writer.

Pa instalar una etiqueta intelixente, faiga unu de lo siguiente:

Menú d'etiquetes intelixentes

Any text in a Writer document can be marked with a Smart Tag, by default a magenta colored underline. You can change the color in - LibreOffice - Application Colors.

Cuando quies resaltar una etiqueta intelixente, un tip d'ayuda te informa a primir Ctrl-click p'abrir un menú d'etiquetes intelixentes. Si nun uses un mur, asitiar el cursor dientro de testu marcáu y abre el menu contestual primiendo Shift+F10.

Dientro d'un menú d'etiqueta intelixente ves les acciones disponibles que estan definíos pa esta etiqueta intelixente. Escueya una opcion dende'l menú. El comandu de opciones d'etiquetes intelixentes abre la pagina de etiquetes intelixentes dientro de Ferramientes - Correición automática d'opción.

P'habilitar y evacuar etiquetes intelixentes

Cuando instalasti a lo menos una estensión d'etiquetes intelixentes, pues ver la páxina de etiquetes intelixentes dientro de Ferramientes - Correición automática opciones. Usa esti diálogu p'activar o desactivar les etiquetes intelixentes pa remanar los tabuladores instalaos.

Iconu de nota

El testu que se reconoz como etiquetes intelixentes non se checa pol corrector ortográficu.