Quitar saltos de llinia

Use la función correición automática pa desaniciar los saltos de llinia qu'apaecen nos enunciaos. Saltos de llinia ensin deseyar puen apaecer si copia testu d'otra fonte y apegar nun documentu de testu.

Iconu de nota

Esta función de correición automática solamente trabaya nel testu formateáu col estilu de párrafu Predetermináu.

1. Seleccione Ferramientes - Opciones d'AutoCorreición.

2. Na lling√ľeta Opciones, compruebe que tea marcada la opci√≥n Combina los p√°rrafos d'una llinia a partir de 50%. Si deseya camudar el porcentaxe m√≠nimu pal llargor de la llinia calque dos vegaes sobre la opci√≥n de la llista y escriba un nuevu porcentaxe.

3. Calque Aceutar.

4. Escueya'l testu que contenga les marques de p√°rrafu que deseye desaniciar.

5. Na caxa Aplicar l'estilu de la barra Formateo, escueya ‚ÄúPredetermin√°u‚ÄĚ.

6. Choose Tools - AutoCorrect - Apply.