Combinar llistes numberaes

Pue combinar llistes numberaes nuna única llista numberada consecutivamente.

Pa combinar llistes numberaes consecutives

1. Escueya tolos párrafos nes llistes.

2. Na barra Formatu, faiga doble clic nel iconu Activar/desactivar numberación.

Pa crear una llista numberada dende párrafos non consecutivos:

1. Caltenga calcada la tecla Control y, abasnando, escueya testu del primer párrafu numberáu. Namái tien qu'escoyer un caráuter.

2. Caltenga calcada la tecla Control y, abasnando, escueya testu en cada párrafu numberáu de les llistes que deseye combinar.

3. Na barra Formatu, faiga doble clic nel iconu Activar/desactivar numberación.

Numberación y Estilos de Numberación

Amestar viñetes

Amestar numberación

Desactivar numberación y viñetes pa párrafos individuales

Utilizar etiquetes

Definir secuencies