Testu ocultu

Pue usar campos y seiciones pa anubrir o amosar testu nel documentu si cumple una condición concreta.

Primero que pueda anubrir testu, debe primero crear una variable que pueda usase na condición pa anubrir el testu.

Pa crear una variable

1. Calque sobre'l documentu y escueya Inxertar - Campos - Otros.

2. Calque la lling√ľeta Variables y de sigu√≠o "Establecer variable" na llista Tipu de campu.

3. Calque "Est√°ndar" na llista Formatu.

4. Escriba un nome pa la variable nel cuadru Nome, por exemplu, Anubrir.

5. Especifique un valor pa la variable nel cuadru Valor, por exemplu, 1.

6. Pa anubrir la variable nel documentu escueya Invisible.

7. Faiga clic en Inxertar y Zarrar.

Pa anubrir testu

1. Calque nel documentu, ellí onde deseye amestar el testu.

2. Escueya Inxertar - Campos - Otros y de sigu√≠o calque la lling√ľeta Funciones.

3. Calque "Testu ocultu" na llista Tipu de campu.

4. Introduza una instrucción nel cuadru Condición. Por exemplu, si usa la variable definida enantes, escriba Anubrir==1.

5. Escriba'l testu que deseye anubrir nel cuadru Testu ocultu.

6. Faiga clic en Inxertar y Zarrar.

Pa anubrir un p√°rrafu

1. Calque nel párrafu, ellí onde deseye amestar el testu.

2. Escueya Inxertar - Campos - Otros y de sigu√≠o calque la lling√ľeta Funciones.

3. Calque "P√°rrafu ocultu" na llista Tipu de campu.

4. Introduza una instrucción nel cuadru Condición. Por exemplu, si usa la variable definida enantes, escriba Anubrir==1.

5. Faiga clic en Inxertar y Zarrar.

Iconu de nota

Tien De habilitar esta funci√≥n desaniciando la marca de verificaci√≥n del men√ļ Ver - P√°rrafos ocultos. Si'l caxellu de verificaci√≥n ta activada, nun puen anubrise p√°rrafos.

Pa anubrir una seición

1. Escueya'l testu que deseye anubrir nel documentu.

2. Escueya Inxertar - Seición.

3. Nel área Anubrir, escueya Anubrir y escriba una espresión nel cuadru Condición. Por exemplu, si usa la variable definida enantes, escriba Anubrir==1.

4. Faiga clic en Inxertar.