Inxertar númberos de páxina de pies de páxina

Pue inxertar fácilmente un campu de númberu de páxina nel pie de páxina del documentu. Tamién pue amestar númberos al pie de páxina, por exemplu de la forma "Páxina 9 de 12".

Pa inxertar un númberu de páxina

1. Choose Insert - Header and Footer - Footer and select the page style that you want to add the footer to.

2. Escueya Inxertar - Campos - Númberu de páxina.

Si deseyar, pue alliniar el campu de númberu de páxina del mesmu mou que si fuera testu.

P'amestar adicionalmente númberos de páxines

1. Faiga clic delantre del campu de númberu de páxina, escriba Páxina y escriba un espaciu; faiga clic detrás del campu, escriba un espaciu y, de siguío, escriba de y escriba otru espaciu.

2. Active'l comandu Inxertar - Campos - Cuntar páxines.

Tocante a les testeres y pies de páxina

Alternar estilos en páxines pares ya impares

Estilos de páxina a partir de la seleición

Inxertar el nome y el númberu d'un capítulu nuna testera o nun pie de páxina

Formateáu de testeres o pies de páxina