Inxertar un campu de fecha fixu o variable

Pue inxertar la fecha como un campu que s'actualice cada vez qu'abra un documentu o como un campu que nun s'actualice.

1. Escueya Inxertar - Campos - Otros y, de siguío, calque la llingüeta Documentu.

2. Faiga clic en“Fecha” na llista Tipu y siga unu d'estos procedimientos:

Pa inxertar la data como un campu que s'anueva cada vez qu'abra'l documentu, faiga clic en ”Data” na llista Escoyer.

Pa inxertar la data como un campu que nun s'anueva, faiga clic en “Data (fixa)” na llista Escoyer.

Alrodiu de los campos

Consultar datos del usuariu con condiciones

Amestar campos d'entrada