Hora

Inxerta la hora en forma de campu. La hora tómase directamente de la configuración del sistema operativu. Aplícase un formatu d'hora fixu que nun se pue anovar por aciu la tecla F9.

P'aportar a esti comandu...

Escueya Inxertar - Campos - Hora

P'asignar un formatu d'hora distinta o axustar la hora real escueya Inxertar - Campos - Otros y camude lo que deseye nel diálogu Campos. De forma adicional pue modificar el formatu d'un campu d'hora inxertáu en cualquier momentu si calca Editar - Campos.