Suma

Activa la función de suma. Repare qu'el cursor tien de tar na caxella onde deseye qu'apaeza la suma.

LibreOffice reconoz el conxuntu de caxelles de la función de suma, siempres que les caxelles contengan númberos. Enantes d'introducir los datos, tien d'habilitar la opción Reconocencia de númberos nel menú contestual de la tabla.

Faiga clic en Aplicar p'aceutar la fórmula de suma tal como apaez na llinia d'entrada.

Iconu

Suma