Escoyer bloque de direiciones

Select, edit, or delete an address block layout for mail merge.

Select your preferred address block

Escueya'l bloque de la llista que deseya utilizar pa les direiciones de combinar correspondencia y faiga clic en Aceutar.

Nun incluyir nunca'l país/rexón

Esclúi del bloque de direiciones los datos relativos al país o la rexón.

Incluyir siempres el país/rexón

Inclúi nel bloque de direiciones de datos rellativos al país o la rexón.

Incluyir namái el país/rexón si nun ye:

Namái s'inclúi información relativa al país o la rexón nel bloque de direiciones si'l valor difier del que s'especificó nel cuadru de testu.

Escriba la cadena de testu del país o la rexón que nun se debe imprentar.

Nuevu

Abre'l diálogu Nuevu bloque de direiciones, nel que pue definise un diseñu de bloque de direiciones nuevu.

Editar

Opens the Edit Address Block dialog where you can edit the selected address block layout.

Desaniciar

Desanicia'l diseñu de bloque de direiciones escoyíu.