New Address Block or Edit Address Block

Especifique l'allugamientu de los campos de datos de direición nun bloque de direiciones en documentos de combinar correspondencia.

Address elements

Escueya un campu de direición y abasnar a la otra llista.

>

Amiesta'l campu escoyíu de la llista Elementos de la direición a la otra llista. El mesmu campu pue amestase más d'una vegada.

<

Quita'l campu escoyíu de la otra llista.

Drag address elements here

Entame los campos col métodu d'abasnar y asitiar o use los botones de flecha.

Previsualización

Amuesa una vista previa del primer rexistru de la base de datos col diseñu de bloque de direiciones actual.

(Botones de flecha)

Escueya un elementu de la llista y faiga clic nun botón de flecha pa mover la entrada.