Saludu personalizáu

Especifique'l diseñu del saludu pa documentos de combinar correspondencia o combinar correspondencia electrónica. El nome d'esti diálogu ye distintu pa los destinatarios femeninos y los masculinos.

Elementos del saludu

Escueya un campu y abasnar a la otra llista.

>

Amiesta'l campu escoyíu de la llista d'elementos de saludu a la otra llista. Un campu pue amestase más d'una vegada.

<

Quita'l campu escoyíu de la otra llista.

Arrastre los elementos de saludu hasta la caxa siguiente

Entame los campos col métodu d'abasnar y asitiar o los botones de flecha.

Personalizar saludu

Escueya un valor de la llista pal saludu y los campos de signos de puntuación.

Previsualización

Amuesa una vista previa del primer rexistru de la base de datos col diseñu de saludu actual.

(Botones de flecha)

Escueya un elementu de la llista y faiga clic nun botón de flecha pa mover dichu elementu.