Al escribir

Aplica automáticamente formatu al documentu mientres escribe. Pa configurar les opciones de formatu, escueya Ferramientes - Autocorreición y, de siguío, faiga clic na ficha Opciones.

P'aportar a esti comandu...

Choose Tools - AutoCorrect - While Typing

Pue usar el la correición automática pa dar formatu a documentos y ficheros de testu ASCII simples, pero non a caráuteres qu'haya formateáu manualmente. La función automática de Completar pallabres namái s'executa dempués d'escribir una pallabra per segunda vegada nun documentu.

Iconu de conseyu

P'anular la última aición del Formateáu automáticu, escueya Editar - Desfacer.

Otres regles del AutoFormatu