Correición automática

Formatea automáticamente el ficheru según les opciones establecíes en Ferramientes - Opciones de autocorreición.

P'aportar a esti comandu...

Choose Tools - AutoCorrect

Al escribir

Aplica automáticamente formatu al documentu mientres escribe. Pa configurar les opciones de formatu, escueya Ferramientes - Autocorreición y, de siguío, faiga clic na ficha Opciones.

Aplicar

Formatea automáticamente el ficheru acordies coles opciones establecíes en Ferramientes - Opciones de autocorreición.

Aplicar y editar cambeos

Aplica automáticamente al ficheru'l formatu definíu nes opciones establecíes en Ferramientes - Correición automática. Va Apaecer un diálogu en que se-y va preguntar si deseya aceutar o refugar los cambeos.

Opciones de correición automática

Abra'l diálogu pa correición automática.

P'abrir el diálogu Autoformatu pa tables, faiga clic nuna caxella de tabla y escueya Tabla - Autoformatu.