Índiz

Les opciones siguientes tán disponibles si escueye Índiz del usuariu como tipu de índiz.

P'aportar a esti comandu...

Choose Insert - Table of Contents and Index - Table of Contents, Index or Bibliography - Type tab (when User-Defined is the selected type)

Los índices del usuariu tán disponibles nel cuadru Tipu cuando inxerta una entrada d'índiz nel documentu.

Tipu y títulu

Especifique'l tipu y el títulu del índiz.

Tipu

Escueya'l tipu d'índiz que deseye inxertar. Les opciones disponibles d'esta llingüeta dependen del tipu d'índiz qu'escueya. Si'l cursor ta nun índiz cuando escueye Inxertar - Índices - Índices va poder editar l'índiz.

Títulu

Escriba un títulu pal índiz escoyíu.

Protexíu contra cambeos manuales

Evita que se camude'l conteníu del índiz. Los cambeos manuales que faiga nun índiz van perdese cuando lo actualice. Si deseya usar el cursor pa movese per un área protexida, escueya - LibreOffice Writer - Asistencia al formatéu y escueya'l caxellu Cursor en zones protexíes - Habilitáu.

Crear índiz para

Escueya si deseya crear l'índiz pal documentu o pal capítulu actual.

Crear de

Estilos

Inclúi los estilos de párrafu qu'especifique nel diálogu Asignar estilos como entraes d'índiz. Pa escoyer los estilos de párrafu que deseya incluyir nel índiz, faiga clic nel botón Asignar estilos (...) qu'hai a la derecha d'esti cuadru.

Asignar estilos

Abre'l diálogu Asignar estilos, nel que pue escoyese los estilos de párrafu qu'incluyir nel índiz.

Marques del índiz

Inclúi les entraes qu'inxertó por aciu Inxertar - Índices - Entrada nel índiz.

Tables

Inclúi tables nel índiz.

Gráficos

Inclúi imaxes nel índiz.

Marcu de testu

Inclúi marcos de testu nel índiz.

Oxetos OLE

Inclúi oxetos OLE nel índiz.

Nivel del capítulu orixe

Aplica sangría a entraes d'índiz de tables, imaxes, marcos de testu y oxetos OLE acordies col so allugamientu na xerarquía de testeres de capítulos.

Definir una entrada del índiz