Type

Use esta lling√ľeta pa especificar y definir el tipu de √≠ndiz que deseye inxertar. Tami√©n pue crear √≠ndices personalizaos.

P'aportar a esti comandu...

Choose Insert - Table of Contents and Index - Table of Contents, Index or Bibliography - Type tab (depending on the type)

Seg√ļn el tipu d'√≠ndiz qu'escueya, esta lling√ľeta conti√©n les opciones siguientes:

√ćndiz de conten√≠u

The following options are available when you select Table of Contents as the index type.

√ćndiz alfab√©ticu

Les opciones siguientes t√°n disponibles si escueye √ćndiz alfab√©ticu como tipu de √≠ndiz.

√ćndiz d'ilustraciones

Les opciones siguientes t√°n disponibles si escueye √ćndiz d'ilustraciones como tipu de √≠ndiz.

√ćndiz de tables

Les opciones siguientes t√°n disponibles si escueye √ćndiz de conten√≠u como tipu de √≠ndiz.

Definíu pol usuariu

Les opciones siguientes t√°n disponibles si escueye √ćndiz del usuariu como tipu de √≠ndiz.

√ćndiz d'oxetos

Les opciones siguientes t√°n disponibles si escueye √ćndiz d'oxetos como tipu de √≠ndiz.

Bibliografía

Les opciones siguientes tán disponibles si escueye Bibliografía como tipu de índiz.

Usar √ćndices y √ćndices de conten√≠u

Inxertar - √ćndices y Tables - Entrada