Sobre

Escriba les direiciones del destinatario y del remitente pal sobre. Tamién pue inxertar campos de direiciones a partir d'una base de datos, por exemplu la base de datos Direiciones.

P'aportar a esti comandu...

Choose Insert - Envelope - Envelope tab

Destinatario

Escriba la direición del destinatario. Tamién pue calcar nesti cuadru y escoyer una base de datos, una tabla, un campu y, de siguío, calcar la tecla de flecha pa inxertar el campu na direición. Si deseyar, pue dar formatu, como'l sorrayáu y la negrina, al testu de la direición.

Remitente

Incluye una direición de retornu nel sobre. Seleicione la caxella Remitente y escriba la direición de retornu. LibreOffice inxerta automáticamente los sos datos d'usuariu nel cuadru Remitente, pero tamién pue introducir los datos que quiera.

Base de datos

Escueya la base de datos que contenga los datos de la direición que deseye inxertar.

Tabla

Escueya la tabla de la base de datos que contenga los datos de la direición que deseye inxertar.

Campu de base de datos

Escueya'l campu de la base de datos que contenga los datos de la direición que deseye inxertar y calque la tecla de flecha esquierda. Amestar los datos al cuadru de direición que contién el cursor.

Campu de previsualización

Amuesa una vista previa de la seleición actual.