Títulu

Adds a numbered caption to a selected image, table, chart, frame, or shape. You can also access this command by right-clicking the item that you want to add the caption to.

P'aportar a esti comandu...

Escueya Inxertar - Títulu

Abre'l menú contestual - escueya Títulu

Propiedaes

Defina les opciones de la etiqueta na seleición.

Títulu d'área

Escueya la categoría de la etiqueta o escriba un nome pa crear una nueva. El testu de la categoría apaez n'etiquetar enantes del númberu d'ésta. Cada categoría d'etiqueta predefinida se formatea con un estilu de párrafu del mesmu nome. Por exemplu, aplícase formatu a la categoría "Ilustración" con estilu de párrafu "Ilustración".

Numberar

Escueya'l tipu de numberación que deseye usar na etiqueta.

Captura

Escribe'l testu que deseyes qu'apaeza depués del númberu de títulu

Separador

Escriba los caráuteres opcionales que tienen d'apaecer ente'l númberu y el testu del títulu.

Posición

Añedi etiquetar enantes o dempués del elementu escoyíu. Namái dellos oxetos disponen d'esta opción.

Opciones

Amiesta'l númberu del capítulu a la etiqueta de la lleenda. Pa usar esta función, primero tien de dar un nivel d'esquema a un estilu de párrafu y aplicar l'estilu a les testeres de los capítulos del documentu.

Autotítulo

Abre'l diálogu de "Títulu". Tien la mesma información que'l diálogu que se llogra al traviés del menú LibreOffice Writer - Autotítulo na caxa de diálogu de "Opciones".

Utilizar etiquetes

Amestar númberos de capítulos a los títulos