Inxertar marca de testu

Inxerta una marca de testu na posición del cursor. Pue usar el Navegador pa movese fácilmente al llugar marcáu. Nun documentu HTML, les marques de testu convertir en enllaces a los que pue saltar dende un enllaz.

P'aportar a esti comandu...

Escueya Inxertar - Marcador

Abra la barra de ferramientes Inxertar y faiga clic en

Icon

Marcador

Pa saltar a una marca de testu concreta calque F5 p'abrir el Navegador, calque'l signu más (+) qu'hai al pie de la entrada Marques de testu y calque dos vegaes na marca.

Marques de testu

Escriba'l nome de la marca de testu que deseye crear. La llista inferior contién toles marques de testu del documentu. Pa desaniciar una marca de testu, escuéyala na llista y faiga clic en Desaniciar.

Nun pue usar los caráuteres siguientes nel nome d'una marca de testu: / \ @ : * ? " ; , . #

Desaniciar

Pa desaniciar una marca de testu, escuéyala nel diálogu Inxertar marca de testu y faiga clic nel botón Desaniciar. Nun va apaecer en pantalla nengún diálogu pa confirmar l'aición.