Párrafos ocultos

Amuesa o anubre párrafos ocultos. Esta opción namái afecta a la visualización en pantalla de párrafos ocultos, pero non a la so impresión.

P'aportar a esti comandu...

Escueya Ver - Párrafos ocultos

Iconu de nota

P'activar esta función, escueya - LibreOffice Writer - Ayuda al formateoy asegurese que tea escoyida'l caxellu Párrafos ocultos nel apartáu Amosar .

Utilice el comandu de campu "Párrafu ocultu" p'asignar una condición que se debe cumplir pa anubrir un párrafu. Si la condición nun se cumple, el párrafu amuésase.

Si anubre un párrafu, tamién s'anubren les notes al pie y los marcos fondiaos a los caráuteres del párrafu.