Editar notes al pie

Edita'l pie de nota escoyíu o l'ancla de la nota final. Faiga clic delantre o detrás d'una nota al pie o una nota final y, de siguío, escueya esti comandu.

P'aportar a esti comandu...

Menú Editar - Nota al pie...

Pa editar el testu d'una nota al pie o nota final, calque nel área correspondiente, a la fin de la páxina o a la fin del documentu.

Iconu de nota

Pa pasar rápido al testu de notes al pie o notes a la fin, faiga clic na ancla de la nota del documentu. El cursor tamién pue asitiase delantre o detrás del marcador y, de siguío, calcar Control+Mayús-AvPág. Pa volver a l'ancla de la nota, calque RePág.

Numberar

Escueya'l tipu de numberación pa la nota al pie o la nota final.

Automáticu

Asigna automáticamente númberos consecutivos a les notes al pie o les notes finales qu'inxerte. Pa camudar los valores de la numberación automática, escueya Ferramientes - Notes al pie.

Caráuteres

Choose this option to define a character or symbol for the current footnote. This can be either a letter or number. To assign a special character, click the button at the bottom.

Choose

Inxerta un caráuter especial como fondia de nota al pie o de nota final.

Iconu de conseyu

To change the format of a footnote or endnote anchor or text, select it, and then choose Format - Character. You can press to open the Styles window and modify the footnote or endnote paragraph style.

Tipu

Escueya'l tipu de nota qu'inxertar: nota al pie o nota final. Una nota al pie asítiase a la fin de la páxina, ente que una nota final asítiase a la fin del documentu.

Nota al pie

Convierte una nota final nuna nota al pie.

Nota a la fin

Convierte una nota al pie nuna nota final.

Flecha esquierda

Mover pol documentu hasta l'ancla de la nota al pie o de la nota final anterior.

Icon

Nota al pie anterior

Flecha derecha

Mover pol documentu hasta l'ancla de la nota al pie o de la nota final siguiente.

Icon

Nota al pie siguiente

Diálogu Inxertar nota al pie.