Barres de ferramientes

Equí descríbense les barres de ferramientes predeterminaes de que se dispón al trabayar con un documentu que tien les fórmules activaes en LibreOffice Math. L'usuariu pue axustar les barres de ferramientes en función de los sos requisitos por aciu l'adición, supresión o reubicación d'iconos.

Barra Estándar

La barra Estándar atopar na parte cimera de la ventana de LibreOffice. Esta barra de ferramientes atopar en toles aplicaciones de LibreOffice.

La barra "Ferramientes"

La barra "Ferramientes" contién les funciones que s'usen más frecuentemente.

Barra d'estáu

La barra d'estáu amuesa información tocante al documentu activu.