Accesos directos pa fórmules

Equí va atopar una llista d'accesos directos rellacionaos cola creación de fórmules.

Les combinaciones de tecles en LibreOffice xenerales tamién s'apliquen..

Combinaciones de tecles pa les funciones nos documentos de fórmula

Los siguientes accesos directos correspuenden a comandos nos menúes Editar y Ver.

F3

Fallu siguiente

Mayús+F3

Fallu anterior

F4

Marcador siguiente (Comodín)

Mayús+F4

Marcador anterior (Comodín)

F9

Anovar

Navigation in the Elements pane

Tecles de flecha esquierda/derecha

Mover a la derecha o esquierda a la siguiente categoría ó función.

Tecla Entrar

Escueye una categoría (dientro de la seición de categoríes) o inxerta una función na ventana de Comandos (dientro la seición de funciones).

Tabulador

Saltar del primer elementu de la categoría a la primer función de la categoría.

Mayús+Tab

Saltar del caberu elementu de la categoría a la cabera función de la categoría.