Fontes

Defina los tipos de lletra que puen aplicase a los elementos de la fórmula.

P'aportar a esti comandu...

Menú Formatu - Fontes...

Font Type Dialog

Fontes de la fórmula

Pue definir les fontes de les variables, de les funciones, de los númberos y del testu inxertáu pertenecientes a la fórmula.

Los cuadros de llista del diálogu Tipos de lletra amuesen un tipu de lletra predetermináu pa tolos elementos. Pa camudar a otru tipu de lletra, faiga clic en Modificar y escueya el tipu d'elementu. Apaez un diálogu nuevu. Escueya'l tipu de lletra que deseye y compruebe los atributos. De siguío, calque Aceutar. Pa configurar como tipos de lletra predeterminaos los cambeos, faiga clic nel botón Predetermináu.

Iconu de nota

Si deseya marcar segmentos de testu individuales con un tipu de lletra distinta de la del testu, escueya'l comandu Font na ventana Comandos.

Variables

Pue escoyer los tipos de lletra pa les variables na fórmula.! Por exemplu, na fórmula x=ENSIN(y), x y y son variables, y van reflexar el tipu de lletra asignáu.

Funciones

Escueya los tipos de lletra pa los nomes y les propiedaes de les funciones. Por exemplu, les funciones na fórmula x=ENSIN(y) son =ENSIN( ).

Númberos

Pue escoyer los tipos de lletra pa los númberos na fórmula.

Testu

Defina equí los tipos de lletra pal testu de la fórmula.

Fontes del usuariu

Nesta seición del diálogu Fontes pue definir la tipografía cola que dar formatu a otros componentes de testu de la fórmula. Hai trés fontes básiques disponibles Serif, Sans y Fixed. Pue amestar cualesquier otra fonte a cada fonte básica estándar instalada. Va poder usar cualesquiera de les fontes instalaes nel sistema. Seleicione'l botón Camudar p'ampliar la seleición que s'ufre nel cuadru de llista.

Estes fontes personalizaes utilicense si especifica una fonte distinta na ventana Comandu col comandu FONT.

Serif

Pue especificar el tipu de lletra que va utilizar pal formatu font serif. "Serifs" son les pequeñes "llinies directrices" que puen vese nel estremu inferior d'una mayúscula A, si utiliza un tipu de lletra como Times. Estes llinies emponen la vista del llector nuna llinia recta y puen acelerar la llectura.

Sans

Pue especificar el tipu de lletra que va utilizar pal formatu de lletra sans.

Fixu

Pue especificar el tipu de lletra que va utilizar pal formatu de lletra fixed.

Modificar

Faiga clic nuna de les opciones d'esti menú emerxente p'aportar al diálogu Tipos de lletra, onde pue definir el tipu de lletra y los atributos pa la fórmula respectiva y de los tipos de lletra personalizaos.

Predetermináu

Faiga clic nesti botón pa guardar los cambeos como predeterminaos pa toles fórmules nueves. En confirmando los cambeos, faiga clic nel botón .

Save Default Dialog